Skoften Sloopservice

Over de dj act

Skoften.net komt met een speciale service voor elke gelegenheid waar het de hoogste tijd is voor een goed, dampend en stampend feest. Een feest waarbij je ongestoord he-le-maal uit je plaat kunt gaan: de Skoften Sloopservice! De Sloopservice ken je van de wekelijkse 'Breek de Week'-mixen: 3 minuten vol vette early hardcore gecombineerd met een shitload aan beelden van dansende internet-gekkies.

De twee gezichten van één van de grootste mannenblogs van Nederland gaan het land in om elke stage, bezoeker én zichzelf finaal te slopen. Meet Tim, een klein beetje happy, die elke avond zorgt voor superieur stampwerk met een krokante jaren 90 bite. MC Sloopkogel a.k.a. Evert laat het publiek hakken, stampen, zagen, beuken en vooral ZWETEN! Discotheek, soos, buurt- of bejaardentehuis: niets of niemand is veilig...

Over de show

Tijdens de 60-minuten durende show zorgen we ervoor dat het dak eraf gaat en de mensen de zweetdruppels in hun bilnaad voelen glijden. De set bestaat voornamelijk uit bekende hard- en freestyle tracks die op dit moment populairder zijn dan óóit te voren. Ze worden afgewisseld met verrassende remixes en gimmicks, mits het publiek dit toelaat natuurlijk. U vraagt, wij knallen!